Büyükşehir´e bir madalyada Bursa´dan geldi

Büyükşehir`in başarılı güreşçilerinden Hazma Özkaradeniz Bursa`da yapılan Türkiye Güreş Şampiyonası`nda ikinci oldu

Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü´ne her geçen gün yeni kupa ve madalyalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Bursa´da yapılan 14-15 yaş gurubu Türkiye Güreş Şampiyonası´nda ikinci olan Hamza Özkaradeniz, kulübüne gümüş madalya kazandırdı.

HAMZA ÖZKARADENİZ´DEN GÜMÜŞ MADALYA
14-15 yaş gurubu Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası Bursa Atatürk Spor Salonu´nda yapıldı. 50 ilden yaklaşık 550 sporcunun mücadele ettiği şampiyona çekişmeli maçlara sahne oldu. Şampiyonada ilimizi temsil eden takımlardan kürsüye çıkan tek sporcu Hamza Özkaradeniz oldu. 85 kiloda mücadele eden Özkaradeniz, güçlü rakiplerine karşı üstünlük sağlayarak finale kalmayı başardı. Finali hakem kararıyla kaybeden Özkaradeniz, şampiyona sonrasında ikincilik kürsüsüne çıkarak gümüş madalya kazandı.

YÖNETİCİLERİ VE ANTRENÖRLERİ MUTLU OLDU
Henüz iki yıl önce faaliyetlerine başlayan Büyükşehir Kağıtspor Güreş takımı, katıldığı birçok şampiyonada başarılı sonuçlara imza atarken, Bursa´dan da madalyayla dönmeyi başardı. Bu önemli organizasyonda Hamza Özkaradeniz´in kazandığı gümüş madalya, Büyükşehirli yöneticiler ve antrenörleri tarafından sevinçle karşılandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!