Büyükşehir´e 4 Avrupalı hokeyci geldi

Türkiye Ligini şampiyon olarak tamamlayıp ülkemizi Continental Cup maçlarında temsil etmeye hazırlanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Buz Hokeyi Takımı, şampiyon kadrosuna Avrupa´dan 4 hokeyci transfer ederek takviye yaptı.

AVRUPA´DA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK
Ülkemizi Avrupa Buz Hokeyi Continental Cup maçlarında temsil etmeye hak kazanan Büyükşehir Kağıtspor, A grubunda, ülkelerinin şampiyon takımları ile mücadele edecek. Romanya Şampiyonu Miercurea Ciuc, Hırvatistan Şampiyonu KHL Mladost ve İspanya Şampiyonu Club Gel Puigcerda takımlarını geçerek bir üst tura çıkmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, kadrosuna 4 yeni ismi takviye yaptı.

1 UKRAYNALI 3 İSVEÇLİ
Transferlerin 3 tanesi İsveç´in liginden, 1 tanesi ise Ukrayna´dan. Ukrayna´dan gelen kaleci Voroshnov Mykola 1,97 boyunda ve 114 kilo. Buz hokeyi kıyafetleriyle adeta bir devi andıran Mykola´nın Avrupa karnesi de bir hayli iyi. Büyükşehir´in diğer üç transferi de İsveçli. Sebastian Lukin, 1,78 boyunda ve 90 kilo ağırlığında. 24 yaşındaki genç sporcu defans adamı. Diğer İsveçli Jens Eriksson´da Lukin gibi aynı boya ve kiloya sahip ve forvet mevkiinde görev yapıyor. Diğer İsveçli Robin Johansson ise 1,75 boyunda ve 84 kilo ağırlığında. 23 yaşındaki sporcu defans oynuyor.

RAKİPLER OLDUKÇA GÜÇLÜ
Büyükşehirli hokeyciler 14-16 Eylül tarihlerinde Romanya´da yapılacak olan bu önemli karşılaşmalar için hazırlıklarını sürdürüyor. Türk Buz Hokeyi tarihinde bir ilki gerçekleştirerek ikinci tura yükselmeyi hedefleyen Büyükşehir Kağıtspor, grubunda bir hayli güçlü takımlarla mücadele edecek.