Büyükşehir`e 10 yeni cenaze aracı

Cenaze naklinde kullanılacak olan araçlar, bugün Büyükşehir önünde teslim alındı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mezarlık hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla araç filosunu güçlendiriyor. Daha önce 2 adet cenaze nakil aracı alan Büyükşehir, son olarak 10 yeni aracı daha filosuna dahil etti.

HEPSİ KLİMALI
Ford Transit marka cenaze nakil araçları, bugün Büyükşehir Belediyesi önünde teslim alındı. Araçları basın mensuplarına tanıtan Mezarlıklar Müdürü Emin Cebe, araçların diğerleri gibi klimalı, aynı anda 2 cenaze ve şoförle birlikte 6 kişi taşıma kapasitesine sahip, çift kabinli olduğunu söyledi. Cebe, tüm araçları 387 bin 920 YTL`ye satın aldıklarını kaydetti.

İLÇE BELEDİYELERİNE
Emin Cebe ayrıca, alınan 10 adet yeni cenaze nakil araçlarının acil cenaze aracına ihtiyacı olan ilçe belediyelerinde kullanılacağını ve önümüzdeki yıl 10 adet cenaze aracını daha filoya dahil etmek istediklerini söyledi.