Büyükşehir´den ‘Sevgi´ servisi

Sevgi Mağazası, hasta ve yaşlıların ayağına gidiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli ve muhtaç insanlar için kurduğu ve içinde paranın geçmediği “Sevgi Mağazası” ile servise başladı. Özellikle muhtaç olan yaşlı ve hasta insanların ayağına giden ekipler, onları giydirip, sevindiriyor.

HASTA YATAĞINDA YARDIM
Kurduğu Sevgi Mağazası ile muhtaç insanların giyecek ihtiyaçlarını karşılayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi`nde yatan ve yardıma muhtaç Sadettin Eşsiz`i unutmadı. Hastane görevlilerinin kimsesi olmayan hasta için giyecek yardım talep etmeleri üzerine beden ölçüleri alınan Sadettin Eşsiz, hastanede tepeden tırnağa giydirildi.

YAŞLILARA ÖZEL SERVİS
Yaşlı ve hasta insanlar için özel servis uygulaması başlatan Sevgi Mağazası, Tüysüzler mevkiinde oturan yaşlı ve kimsesiz Altun çiftinin imdadına koştu. Komşularının bildirmesi ile harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, özel bir araçla yaşlı ve muhtaç çiftin evine gitti. Ekipler 72 yaşındaki M. Ali Altun ile 70 yaşındaki eşi Fatma Altun`u araçla mağazaya getirdi. Burada tepeden tırnağa giydirilen yaşlı çift, aynı araçla yeniden evlerine bırakıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ
Yaşlı Altun çifti, kendilerini evlerinden alıp, giydirip, tekrar evlerine bırakan Sevgi Mağazası yetkililerine teşekkür ederek, “Sevincimizi kelimeler ile ifade etmemiz mümkün değil. Büyükşehir Belediyesi`nden Allah razı olsun. Bu soğuk günlerde bizi giydirdiler” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!