Büyükşehir´den Kandıra´ya yakışır terminal

Dev terminalin ihalesi dün yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesinin en önemli problemlerinden biri olan terminal sıkıntısını çözmek için harekete geçti. Köy otobüsleri ile şehir içi ve şehirler arası otobüslerin yanaşacağı terminal binasının ihalesi yapıldı.

 

3 FİRMA TEKLİF VERDİ
Encümen Salonu`nda gerçekleştirilen ve Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman`ın başkanlık ettiği ihaleye toplam 3 firma katıldı. Turizm potansiyeli yıldan yıla büyüyen ilçenin imajını güçlendirecek olan proje için, firmalar 1 milyon 234 bin ile 1 milyon 600 bin YTL arasında teklif verirken, en düşük teklif Es İnşaat`tan geldi. İhalenin sonuçlandırılmasının ardından başlayacak çalışmalar, yer gösterme işleminden sonraki 180 gün (6 ay) içinde tamamlanmış olacak.

16 PERON, 11 YAZIHANE
Çarşı Mahallesi`nde 8 bin 500 metrekare alan üzerinde bin 300 metrekare olarak inşa edilecek terminal binası içinde toplam 16 peron bulunacak. 11 adet iki katlı yazıhanenin yer alacağı binada ayrıca 6 iş yeri, 130 metrekarelik çay salonu, 450 metrekarelik yolcu bekleme salonu, tuvaletler, mescit, yönetim odası, berber ve zabıta büroları yer alacak. Çatısı uzay sistemli yapılacak, 6 bin 500 metrekarelik otoparkı bulunacak.

FİRMA ADI          TEKLİFİ
Es İnşaat           1 milyon 234 bin YTL
Saryapı İnşaat    1 milyon 391 bin YTL
Çelikler İnşaat     1 milyon 600 bin YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!