Büyükşehir´den işçiye bayram ikramiyesi

Bir hafta içinde çalışan işçilerine toplam 5 milyon YTL tutarında para dağıttı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde çalışan işçilere Ramazan Bayramı nedeniyle kişi başına 400-450 YTL tutarında 13 günlük ikramiye dağıtımını yarın yapıyor. Bayram ikramiyesi ile birlikte son bir hafta içinde Büyükşehir Belediyesi´nin çalışan işçilerine dağıttığı mesai, maaş ve ikramiye tutarı toplam 5 milyon YTL´ye (5 trilyon lira) ulaştı.

 

ÇİFTE BAYRAM
Büyükşehir Belediyesi yönetimi, göreve geldiği günden beri çalışanların alacaklarının ödenmesinde hassas davranırken, işçilere çifte bayram sevinci yaşatıyor. Ramazan Bayramı öncesi verilecek olan ve kişi başına 400 ile 450 YTL arasında değişen ikramiyeler, yarın işçilerin hesaplarına yatırılacak. Bütün işçilere toplam 832 bin 500 YTL ödeme yapılacak. İşçiler, bayram öncesi ikramiyelerini alıp, çocuklarını sevindirebilecek.

5 MİLYON YTL DAĞITILDI
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun talimatı ile işçilerin alın teri olan alacakların ödenmesinde gün sektirilmemeye dikkat ediliyor. Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde çalışan işçilere son bir hafta içinde maaş, ikramiye ve geçen aydan kalan mesailerle birlikte toplam 5 milyon YTL (5 trilyon lira) ödeme yaptı. İşçilerin alacaklarının Bayram öncesi ödenmesi, personeli sevindirirken, kent esnafına da yansıdı. İşçiler, aldıkları maaş ve ikramiyelerle birlikte Bayram alışverişi yapma fırsatı buldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!