Büyükşehir´den huzurevinde sağlık taraması

Kocaeli Huzurevi sakinlerinin röntgenleri çekildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, sık sık tekrarladığı sağlık taraması çalışmasını bu kez Kocaeli Huzurevi`nde gerçekleştirdi.

RÖNTGENLERİ ÇEKİLDİ
Muayene öncesinde huzurevine giden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ile Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz , huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet ederek gönüllerini aldı. Ardından ise sağlık taramasına start verildi.
Tarama çalışması çerçevesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gezici İşçi Sağlığı Tarama ve Araştırma Aracı içinde huzurevi sakinlerinin röntgenleri çekildi. Daha sonra ise gerekli müdahaleler yapıldı.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, huzurevi sakinlerine her zaman destek olduklarını belirterek, “Büyükşehir olarak bir hoş sohbete bile ihtiyaç duyan yaşlılarımızın her zaman  yanındayız. Onların gerek sağlık gerekse diğer sorunlarıyla çok yakından ilgileniyoruz” şeklinde konuştu.