Büyükşehir’den Gölcük’e “Seyahat Kartları Ofisi”

Artan kent kart taleplerini hızla çözüme kavuşturmak isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük İlçesinde “Seyahat Kartları Ofisi” kurdu.

Büyükşehir’den Gölcük’e “Seyahat Kartları Ofisi”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı’nca vatandaşlara sunulan hizmetlerin kapsamı genişleyerek devam ediyor. Bu kapsamda Gölcük ilçesinde “Seyahat Kartları Ofisi” kuruldu. Gölcük Belediyesi’nin giriş katında kurulan “Seyahat Kartları Ofisi” vatandaşların indirimli ve ücretsiz seyahat kartları basım ve vize işlemlerini yapacak.

GÖLCÜK BELEDİYESİ ZEMİN KATINDA
Artan Kent Kart taleplerine hızla çözüm bulmak ve yerinde hizmeti amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük ilçesinde “Seyahat Kartları Ofisi” kurdu. Taleplerin yerinde ve zahmetsizce karşılanması için kurulan yeni ofis, Gölcük Belediyesi’nin zemin katında bulunuyor.

VATANDAŞLARIN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRACAK 
30 metrekarelik alanda kurulan “Seyahat Kartları Ofisi” vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek. 3 personelin görev yaptığı ofiste indirimli ve ücretsiz seyahat kartları basım ve vize işlemlerini yapacak. Hizmetlerin hızlandırılmasını sağlayacak ofis Karamürsel ve Gölcük’teki vatandaşların işini kolaylaştıracak.

ÖĞRENCİ KART YOĞUNLUĞU AZALACAK
Yeni “Seyahat Kart Ofisi” hizmetlerin hızlandırılmasını sağlayacak ve vatandaşların memnuniyetini arttıracak, okulların eğitim öğretime başladığı zamanlarda yaşanan öğrenci kartı yoğunluklarını da azaltılacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!