Büyükşehir´den gençlik şöleni

Kocaeli Gençlik Şöleni`ne Ali Şan ve Zeynep Başkan geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 10 Haziran tarihinde Gençlik Şöleni düzenleyecek. Ünlü sanatçı Ali Şan ve Zeynep Başkan´ın katılacağı şölende, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu geçen yıl sözünü verdiği ÖSS sınavında ilk 100´e giren Kocaelili öğrencilere sıfır model otomobillerini hediye edecek.

4 ÖĞRENCİYE 2007 MODEL RENAULT CLİO
Tüm Kocaeli halkına hitaben düzenlenecek olan Kocaeli Gençlik  Şöleni SEKA Park´ta gerçekleşecek. Ünlü sanatçı Ali Şan ile Zeynep Başkan´ın da sahne alacağı tören saat 19:00´da başlayacak. Tören öncesinde geçen yıl ÖSS´de ilk 100 arasına girmeye başaran 4 Kocaelili öğrenciye, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından 2007 model Renault Clio marka otomobil hediye edilecek. Geçen yıl başarılı 300 öğrenciye bisiklet hediye eden Başkan Karaosmanoğlu, bu kez hediye edeceği sıfır model araçlarla ilimizde öğrenim gören gençleri daha da çok ders çalışmaya teşvik edecek. 

 

YENİ GEMİLER YOLA ÇIKIYOR
Öte yandan Kocaeli Gençlik Şöleni´nin yapılacağı gün Büyükşehir Belediyesi´nin Norveç´ten satın aldığı iki deniz otobüsü de ilk seferine çıkacak. Daha önce ikisi hibe, 4 deniz otobüsü ile Körfez´in her köşesine sefer başlatan Büyükşehir Belediyesi, SEKA ve Osman Hamdi Bey ismi verilen deniz otobüsleri ile Gebze ve Darıca arasındaki seferlerde kullanılacak. Böylelikle deniz yoluculuğunu daha da cazip hale getirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, şehrin trafiğini rahatlatmak için önemli bir adım daha atmış olacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!