Büyükşehir´den bu yıl da 20 bin adet kırtasiye yardımı

2004 yılında başlayan yardım çerçevesinde 50 bin öğrenciye kırtasiye seti verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi ilköğretim okullarına yönelik üç yıldır sürdürdüğü kırtasiye yardımını bu eğitim-öğretim döneminde de gerçekleştirecek. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da 20 bin öğrenciye kırtasiye yardımı yapılacak. Üç yıldır aralıksız süren yardım çerçevesinde bugüne kadar 50 bin ilköğretim öğrencisine kırtasiye yardımında bulunuldu.

Büyükşehir söz konusu hizmet için yarın ihaleye çıkıyor. Büyükşehir Belediyesi´nde saat 14.30´da yapılacak olan ihale ile okul çantası ve kırtasiye malzemeleri için firmalardan teklif alınacak.

EĞİTİME VE AİLE BÜTÇESİNE KATKI
Büyükşehir Belediyesi´nin eğitime yönelik katkıları sürüyor. Üniversite öğrencilerine burs veren Büyükşehir Belediyesi 2004 yılında başlattığı ilköğretim okullarına yönelik kırtasiye yardımı hizmetine de devam ediyor. Üç yıldır 50 bin öğrenciye söz konusu yardımı yapan Büyükşehir Belediyesi bu yıl da yine 20 bin adet kırtasiye setini ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştıracak. Yardım ailelerin bütçesine de büyük bir katkı sağlayacak.

OKULLARA TESLİM EDİLECEK
Büyükşehir Belediyesi söz konusu yardımı için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak bir çalışma içine girdi. İhtiyaç sahibi okulların belirlenmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi söz konusu okulların yönetimi ile bağlantıya geçecek. Okul yönetimleri de Büyükşehir Belediyesi´ne yardımı alabilecek olan öğrenci sayısını verecek. Bunun ardından okulların açılmasından sonraki 15 gün içinde kırtasiye malzemeleri bizzat Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından teslim edilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!