Büyükşehir´den balıkçılara modern mezat yeri

İzmit`teki Balık Mezat Yeri Karşıyaka`ya kaydırılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Müze Gemi ile Sekapark girişi arasında kalan Balık Mezat yerinde incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu Balık Mezat Yeri ile bu bölgedeki sandalların kaldırılarak, Karşıyaka sahilindeki alana kaydırılacağı söyledi.

YERİNDE İNCELEME
İzmit sahilindeki Balık Mezat Yeri, trafik sıkışıklığına da neden oluyordu. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaşanan sıkıntıya son vermek için Karşıyaka sahilinde yeni projenin hazırlandığı, en kısa zamanda uygulamaya konulacağı kaydetti. Başkan Karaosmanoğlu, bu bölgenin boşaltılmasının ardından Marina ile Sekapark´ın birleştirileceğini, yeni düzenleme ile trafik sıkıntısının ortadan kaldırılacağını bildirdi. Karaosmanoğlu Balık Mezat Yerinin Karşıyaka´ya kaydırılması ile daha modern bir yerde hizmet vereceğini söyledi.