Büyükşehir´den ata sporuna katkı

Buz Pateni Tesisleri`nin yanına yağlı güreşçiler için modern bir antrenman salonu yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yağlı güreşçilerin daha rahat koşullarda antrenman yapabilmesi için kapalı bir çalışma salonu yaptıracak. Tesis Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri´nin arka tarafında inşaa edilecek.

4 FİRMA KATILDI
Yağlı güreş çalışma salonu yapımı için Büyükşehir Belediyesi´nde bugün bir ihale geçekleştirildi.  Saraybahçe Buz Pateni Ek Spor Tesisleri Yapım İşi adı altında yapılan ihaleye 4 firma katıldı. İhalede en düşük teklifi 368 bin 500 YTL ile Candeniz İnşaat verirken, en yüksek teklifi ise 474 bin YTL ile Cevdet Bağdat verdi. 180 takvim gününde bitmesi ön görülen işin önümüzdeki günlerde yapılacak değerlendirme sonrasında hangi firmaya verileceği belirlenecek. Kısa süre içinde de ihaleyi kazanan firma yağlı güreş antrenman salonu için çalışmalarına başlayacak. 

  

FITNESS SALONU BİLE VAR
Olimpik Buz Sporları Tesisleri´nin İsmet Paşa Stadı´na bakan kısmına yapılacak olan yağlı güreş antrenman salonu 400 metrekare olacak. İçinde antrenman sahası, fitness salonu, soyunma odaları ve duşları ile yağlanma odalarının bulunacağı salondan, ilimizde yağlı güreş yapan bir çok sporcu faydalanabilecek.

FİRMALAR

TEKLİFLERİ

Candeniz İnşaat

368 bin 500 YTL

Pircanoğlu İnşaat

380 bin YTL

Tosunlar Kereste

396 bin YTL

Cevdet Bağdat

474 bin YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!