Büyükşehir´den 2. Tüp Bebek Semineri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halk sağlığına yönelik bilgilendirme toplantılarını sürdürüyor. Kısa bir süre önce Tüp Bebek konulu bir seminer düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine aynı konuda yarın ikinci bir toplantı gerçekleştirecek. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sağlık Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen seminere Gayret Tepe Metropolitan Florance Nıghtıngale Hastanesi ile Brüksel Kadın Sağlığı Merkezi´nden uzman hekimleri katılacak. Büyükşehir Nikah salonunda saat 13.00´de başlayacak olan seminer ücretsiz gerçekleştirilecek.

20 KİŞİYE ÜCRETSİZ MUAYENE
Seminerde Metropolitan Florence Nightıngale Hastanesi Tüp Bebek ve Kadın Doğum Ünitesi uzman hekimleri, Brüksel Kadın Sağlığı ve Üreme Merkezi Genel Direktörü Prof. Dr. Yücel Karaman, Jinekoloji Koordinatörü ve Op. Dr. Sema Songültekin ile Sağlık Şube Müdürü Dr. Yılmaz Oktay, katılımcıları bilgilendirecek. Seminere katılan 20 kişi ücretsiz tüp bebek muayenesi hakkını elde edecek.