Büyükşehir´den 15. kültür merkezi

Kentin her köşesine kültür merkezi yaptıran Büyükşehir, Köseköy Kültür Merkezi`nin temelini attı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Köseköy Kültür Merkezi´nin temeli törenle atıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bütün hizmetlerde insan mutluluğunu hedef aldıklarını belirterek, Kocaeli´yi çağdaş ve örnek bir kent yapmak için çalıştıklarını söyledi.

GÖRKEMLİ TÖREN
Kentin her köşesinde kültür merkezleri yaptırarak, büyük bir hizmet atağı başlatan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15. kültür merkezini Köseköy´e yaptırıyor. Yaptırılacak olan Köseköy Kültür Merkezi´nin temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Köseköy Belediye Başkanı Habip Sarman, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yusuf, milletvekili aday adayları, çevre belde belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Yoğun ilginin yaşandığı tören, görkemli bir kutlamayı andırdı.

HİZMET ATAĞI
Açılış töreninde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentin her köşesini güzelleştirmek için hizmet atağı başlattıklarını anlattı. Karaosmanoğlu, “Hizmetimiz insan mutluğu üzerine kuruldu. Hizmetin en güzelini halkımıza vermeye çalışıyoruz. Türkiye´nin her noktasında büyük bir hizmet hamlesi var. Kocaeli´de de aynı hizmet hamlesi sürüyor. Burayı Türkiye´nin, Avrupa´nın en güzel kenti yapmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımız örnek alınıyor. İşte yaptığımız süt projesi. Bakanlık projemizi örnek gösteriyor. KO-MEK ile nitelikli insan yetiştiriyoruz” dedi.

ÇALIŞINCA OLUYOR
Kent genelinde kültür merkezleri yaparak, insanlara hizmet vermeye çalıştıklarını anlatan Karaosmanoğlu, “Bu kültür merkezlerimiz, şehrimizin çehresini değiştiriyor. Bundan sonra Kocaeli için yaptığımız hizmetler tüm hızı ile devam edecek. Yapacak  çok işimiz var. O yüzden çok çalışacağız. Demek ki çalışınca oluyor” şeklinde konuştu.

SARMAN´DAN TEŞEKKÜR
Köseköy Belediye Başkanı Habip Sarman ise yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman´da konuşmasında, kültür merkezi hakkında teknik bilgi verdi. Kültür merkezi A, B ve C bloktan oluşacak.  İçinde 275 kişilik çok amaçlı bir salon, 670 metrekarelik 650 kişilik düğün salonu ve 4 adet dükkan bulunacak. Yaklaşık 1 milyon 590 bin YTL ye mal olacak kültür merkezi bir yılda tamamlanacak.

İLK HARÇ BAŞKAN´DAN
Konuşmaların ardından temele ilk harcı Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu koydu. Tören sırasında Köseköy halkı Başkan Karaosmanoğlu´na sevgi gösterisinde bulundu. Tören sırasında alana toplananlara Tuğçe Ocak tarafından mini bir konser verildi. Hacı Haşim Karslı İlköğretim Okulu öğrencileri ise halkoyunları gösterisi yaptı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!