Büyükşehir´de mazeret yok

Büyükşehir Belediyesi personeline kurumsal motivasyon semineri verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen hizmet içi eğitim seminerinde, personele kurumsal motivasyon semineri verildi. Semineri veren Dr. Şaban Kızıldağ, “Her şeye rağmen mazeret yok” sloganının ilke olarak kabul edilmesini istedi.

KAHKAHALI SEMİNER
Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve şube müdürlerine yönelik verilen seminer, zaman zaman esprili anlatımlar nedeniyle oldukça neşeli geçti. Dr. Şaban Kızıldağ, seminere katılanlara kahkahaya boğarken, önemli mesajlar verdi. Kendine has anlatım tarzıyla seminer veren Kızıldağ, insanları uyutmak yerine, güldürerek bir şeyler öğretmenin daha kolay olduğunu ifade etti.

TEMEL İLKELER
Başarılı ve mutlu olmanın 6 temel ilkesi bulunduğunu belirten Dr. Kızıldağ, “İnsan önce kendini sevecek. Aynaya baktığında kendisi ile barışık olacak. Başkalarını sevecek. Çalışmayı sevecek. Ait olacak. Bu ait olma, evine, işine , kurumuna ait olmaktır. Evine ait olmayan mutlu olamaz, işine ait olmayan başarılı olamaz. Kuruma ait olmayan, kurumun başarısı için çalışamaz. İnançlı olacak. Mutlaka bir dine, bir nesneye inanacak. Umutlu olacak. Umudu olmayan, hedefi olmayanın başarılı ve mutlu olması mümkün değildir” dedi.

MAZERET YOK
Kızıldağ, seminere katılanlara özellikle hayatlarından her şeye rağmen mazereti bir kenara bırakmalarını istedi. Kızıldağ, “Mazeret üreten iş üretemez, başarılı olamaz. Kesinlikle mazeret olmayacak. Büyükşehir Belediyesi kurum olarak mazeretsiz çalışmayı ilke edinecek” diye konuştu. Seminerde “Mazeret” diye bağıran Kızıldağ´a katılımcılar “Yok” diye bağırarak cevap verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!