Büyükşehir`de alt yapı koordinasyon toplantısı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi AYKOME Daire Başkanlığı şehrin alt yapısıyla ilgili kurum ve kuruluşların koordinasyonuna yönelik olağan toplantısını, bugün gerçekleştirdi.

AYKOME Daire Başkanı Fazile Özkurt başkanlığında yapılan toplantıya, ilçe ve belde belediyelerinin temsilcileri katıldı. Büyükşehir Belediyesi`nde gerçekleşen koordinasyon toplantısına katılan kurum ve kuruluşların temsilcileri, çalışma alanlarıyla ilgili sorunlar ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aktardı.

TOPLANTIYA KATILANLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adına AYKOME Daire Başkanı Fazile Özkurt, Gebze Belediyesi`nden Hüseyin Şahin, Saraybahçe Belediyesi`nden Yaşar Kocaoğlu, Derince Belediyesi`nden Abbas Bayrak ve Beşir Şener, Şekerpınar Belediyesi`nden A.Hikmet Tamca, Dilovası Belediyesi`nden Mustafa Özkan, Karşıyaka Belediyesi`nden Veysel Alçiçek, Hisareyn Belediyesi`nden İhsan Temel, Suadiye Belediyesi`nden Sadık Yılmaz, Darıca Belediyesi`nden Veysel Kurtulmuş, Sarımeşe Belediyesi`nden Şaban Hafız ve İsmail Efe, Yuvacık Belediyesi Zehra Batmaz, Elçin Köse, Bahçecik Belediyesi`nden Yunus Özşentürk, Çayırova Belediyesi`nden Zeki Aydın, Nurettin Kaya, İSU`dan Mustafa Emin Topaloğlu, Nedim Arsel ve İrfan Gün, Türk Telekom`dan Sedat Yıldız, KEDAŞ`tan Gültekin Kayhan, İZGAZ`dan Suat Olgun ve A.Said Keleş, Özyapı İnşaat`tan A. Çetinkaya, PALGAZ`dan Ahmet Refik Yaman, Mahmut Çelik ve Zafer Bellici.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!