Büyükşehir “yolda” durmuyor

Yeşil Kent Konutları`nı Bahçecik`e bağlayan 8 km`lik yol soğuk asfaltla kaplandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir yandan ilçe ve beldelerinin alt yapı sorunlarını çözerken diğer yandan da bu yerleşim birimlerinin merkez ile bağlantısını sağlamaya devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı´na bağlı ekipler geçen hafta içinde Yeşil Kent Konutları´nı Bahçecik beldesine bağlayan yolda soğuk asfalt çalışması yaptı.

8 KİLOMETRE ASFALT ATILDI
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Makine İkmal Şube Müdürlüğü´ne bağlı asfalt ekipleri köylere ve beldelere yönelik hizmetlerini ara vermeden sürdürüyor. Ekipler, Bahçecik belde sınırları içindeki Yeşil Kent Konutları´nın belde ile bağlantısını sağlayan 8 km´lik yolunu soğuk asfalt ile kapladı. Bu çerçevede, Mevlana Caddesi, 249. Cadde, Yeniköy Belde sınırında bulunan mezarlık yolu, Endüstri Meslek Lisesi yolu üzerindeki Yavuz Selim Caddesi ve Hürriyet Caddesi asfaltlandı.

Büyükşehir ekipleri, ilçe ve beldelerde programa aldıkları yollardaki asfalt çalışmalarına yaz boyunca devam edecek.