Büyükşehir Voleybolcuları, Samanyolu´nu bekliyor

Atatürk Spor Salonu´ndaki müsabaka yarın saat 14.00´te başlayacak

İlimizi bayanlar kategorisinde Türkiye 3. liginde temsil eden Büyükşehir Kağıtspor Voleybol Takımı, yarın yapacağı İstanbul Samanyolu maçı için hazırlıklarını tamamladı. Hafta sonu yaptığı hazırlık maçında, Sakarya TEKspor`la oynadığı  4 seti de kazanan Büyükşehir Kağıtspor, bu maçın ardından maç saatini beklemeye başladı.

PAROLA GALİBİYET
İlk maçını deplasmanda İTÜ takımına karşı oynayan Büyükşehir Kağıtspor, sahadan 3-0 mağlup ayrılmıştı. Bu mağlubiyetin en önemli sebebi olarak yeni oyuncuların takıma henüz adapte olamaması gösterilmişti. Gerek hafta içinde yapılan antrenmanlarla, gerekse de hafta sonu Adapazarı`nda yaptığı Sakarya TEKspor hazırlık maçıyla bu haftaki İstanbul Samanyolu karşılaşmasına hazırlanan Büyükşehir Kağıtspor, parolasını 3 puan olarak belirledi.

ÖNEMLİ MAÇ
Büyükşehir Kağıtspor`lu voleybolcular, bu sezon ilk kez kendi saha ve seyircisi önüne çıkacak. Samanyolu takımına karşı mutlak galibiyet arzulayan Büyükşehir Kağıtspor, Kocaelili voleybol severlerin de desteğini bekliyor. Atatürk Spor Salonu`ndaki maçın başlama saati 14.00 olarak belirlendi. Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Voleybol takımı antrenörleri Asuman Nazlı ve Engin Zengin, İstanbul Samanyolu karşılaşmasının son derece önemli bir karşılaşma olduğunu belirterek, rakiplerinin 3. ligin en kaliteli takımlarından biri olduğuna dikkat çekti.

GENÇ OYUNCULARA GÜVEN
Bu maçı kazanmaları halinde play-off ligi için iddialı konuma geleceklerini belirten antrenörler Nazlı ve Zengin, “Takımda genç oyuncularımızın sayısı bir hayli fazla. Yeni transferlerimiz de takımla fazla çalışma imkanı bulamadı. Ama oyuncularımızın zamanla tecrübe kazanıp, istediğimiz seviyeye geleceğini umut ediyoruz” dedi. Öte yandan sakatlığı devam eden takım kaptanı Ebru Ören`in, İstanbul Samanyolu takımına karşıda da forma giyemeyeceği belirtildi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!