Büyükşehir Voleybolcuları lige hazırlanıyor

Minik-Yıldızlar ile Genç Bayanlar hazırlık maçlarından galip ayrıldı

SEKA`nın Büyükşehir Belediyesi`ne devredilmesinin ardından, eski adı SEKA Kağıtspor olan Voleybol takımı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor olarak faaliyetlerini sürdürmeye başladı. Büyükşehirli voleybolcular, sezon öncesinde yaptıkları hazırlık maçlarından iyi sonuçlar aldı.

İLK SINAV: 2-1
Kocaeli Minik ve Yıldız Bayanlar Voleybol Ligi`ne hazırlanan Büyükşehir Kağıtspor voleybol takımı, bir süre önce Adapazarı İhtisas Kulübü ile deplasmanda karşılaştı, oynadığı hazırlık karşılaşmasını 2-1 kazandı. Yaşları 11 ile 15 arasında değişen bayan voleybolcular, oynadıkları oyunla izleyenlerin takdirini toplarken, takımın ilk ciddi hazırlık maçından galip gelmesi antrenörler Asuman Nazlı ve Engin Zengin`in de yüzünü güldürdü.

GENÇ BAYANLAR DA YENDİ
Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Voleybol takımı, önümüzdeki günlerde başlayacak olan Genç Bayanlar ligine de hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. 15-17 yaş grubunun mücadele ettiği bayanlar ligi minik ve yıldız takımına sadece 3 oyuncu takviye ederek çıkan Lacivert Beyazlılar, hafta sonu Karamürsel Spor Salonunda, Karamürsel İdman Yurdu`na karşı oynadığı hazırlık maçını da 3-2 kazandı. Genç Bayanlar Voleybol Ligi için ciddi bir hazırlık maçı havasında geçen müsabaka, büyük bir çekişmeye sahne olurken izleyenlere de büyük keyif verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!