Büyükşehir, Terminal ve Servis Araçları Yönetmeliği`ni masaya yatırıyor

Ulaşım konusunda hazırladığı Toplu Taşım Yönetmeliği öncesinde Kocaeli`de bulunan tüm toplu taşım kooperatif temsilcilerini bir araya getiren ve fikirlerini alan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de yeni hazırlayacağı Terminal ve Servis Yönetmelikleri için ilgili taraflarla buluşmaya hazırlanıyor.

BUGÜN İŞOT`TA
Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri halen taslak halinde olan Terminaller Yönetmeliği`ne son şeklini vermeden önce bugün Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali`nde esnafla bir toplantı yapacak. Saat 14.30`da başlayacak toplantıda esnafın sorunları masaya yatırılacak. Buradaki görüşlerin söz konusu yönetmeliğe ışık tutacağını belirten yetkililer, hedeflerinin de Kocaeli halkına rahat ve kaliteli hizmet götürmek olduğunun altını çizdi.

YARIN SDKM`DE
Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilileri terminal esnafıyla gerçekleştireceği görüşmelerinin ardından yarın da Servis Araçları Yönetmeliği`yle ilgili olarak servis araçları işletmecilerini bir araya getirecek. Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde 10.00 ile 14.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek toplantıda, katılımcıların sorunları ele alınarak, konuyla ilgili fikirleri not edilecek.