Büyükşehir tam “yol”

Kuzu Yayla Mesire alanı ile Yenice Köyü`ndeki 9 km`lik yol stabilize kaplandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir yandan köylerin merkez ile bağlantısını sağlarken diğer yandan da yol genişletme ve stabilize yapım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Kuzu Yayla Mesire alanı yolu ile  Akmeşe Beldesi´nin Yenice Köyü´ndeki toplam 9 kilometrelik yolu stabilize kapladı.

YENİCE KÖYÜ AKMEŞEYE BAĞLANDI
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Makine İkmal Şube Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, Akmeşe Beldesi´nin Yenice Köyü ile bağlantı yolu olan 4 bin 600 metre uzunluğundaki Ova Yolunu öncelikli olarak genişletti. Yol, mekanik malzeme serilmesi ardından stablize malzeme ile kaplanarak düzgün ve kullanılabilir hale getirildi. Yenice Köy halkı tarla yolu olan bölgenin genişletilip, stablize kaplanmasından son derece memnun olduklarını belirterek, yetkililere teşekkür etti.

KUZU YAYLA YOLU PIRIL PIRIL
Belirlenen program doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler, Maşukiye´den Kuzu Yayla Mesire Alanı´na giden 4,5 km´lik yoldaki genişletme çalışmalarını tamamladı. Yol genişletme çalışmaları ardından serilen mekanik malzeme sıkıştırılarak yol pırıl pırıl bir hale getirildi. Özellikle hafta sonu yoğunluklu olarak kullanılan Kuzu Yayla yolu yapılan çalışmalar ile daha güvenli hale geldi.


 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!