Büyükşehir sualtında da iddialı

Turnuvalarda alınan sonuçlar herkesi memnun etti. Rakipler artık takımımızdan çekiniyor

Birçok dalda faaliyet gösteren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü, sualtı sporlarında da çıtasını yükseltti.

DÖRDÜNCÜ OLDULAR
Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Kocaeli Kapalı Yüzme Havuzu`nda yapılan Sualtı Hokeyi Turnuvası`na katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor takımı dördüncü oldu. Türkiye genelinde seçilen en iyi 8 takımın katıldığı turnuvada yarı finale kadar yükselen Büyükşehir Kağıtspor, yarı finalde İstanbul Cadde Bostan takımına elendi. Üçüncülük maçında ise, Eskişehir Türk Telekom`la başa baş bir mücadele sergilemesine rağmen 3-2 yenilerek turnuvada dördüncü sırayı elde etti.

“ARTIK BİZDEN ÇEKİNİYORLAR”
Sualtı sporları antrenörü Ali Hüseyin Tomak, eskiden sualtı sporlarındaki rakiplerinin kendilerine sıradan bir takım gözüyle baktıklarını belirterek, “Geçen ay İstanbul`da yapılan Sualtı Şampiyonası ile birkaç gün önce Kocaeli`ndeki turnuvada aldığımız sonuçlarla rakiplerimize göz dağı verdik. Artık Türkiye sualtı sporlarında Kocaeli ismi duyulduğunda rakiplerimiz bizden çekiniyor” dedi.

LİGE SERİ BAŞI BAŞLAYABİLİR
Kulüp bünyesinde 32 erkek, 22 bayan sporcu bulunduğunu söyleyen Tomak, “Kocaeli Kapalı Yüzme Havuzu`ndaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yüzme kökenli ve su üstünü bilen herkesi Büyükşehir Kağıtspor bünyesine katılmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu. Büyükşehir Kağıtspor Sualtı Takımı`nın, son iki turnuvada aldığı dereceler nedeniyle şubat ayında start alacak Türkiye Sualtı Ligi`ne seri başı olarak katılması bekleniyor.