Büyükşehir Serdar Mahallesi sokaklarında

Mahalledeki yol genişletme ve asfalt çalışmaları sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Saraybahçe Belediye sınırları içinde bulunan Serdar Mahallesi´nde yol genişletme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

KÖY YOLU GENİŞLETİLİYOR
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Makine İkmal Şube Müdürlüğü asfalt ekipleri Saraybahçe Belediye sınırları içinde bulunan Serdar Mahallesi´ne bağlı Sevinç, Lale, Tekin, Burak, Er, ve Ayaz Sokaklarını soğuk asfalt ile kapladı. Serdar Mahallesi´ni Ağa ve Arızlı köyüne bağlayan yolda genişletme çalışmaları ise devam ediyor.

YENİ YERLEŞİME HİZMET ATAĞI
Arızlı Konutları´nın bulunduğu tepe ve çevresinin soğuk asfalt ile kaplanmasından son derece memnun olduklarını belirten Serdar Mahalle Muhtarı Yaver Miralay “Deprem sonrası yapılan Arızlı konutlarının yanı yeni bir yerleşim alanı haline geldi. Buraya Büyükşehir´in el atarak hizmet getirmesi bizleri sevindirdi. Özellikle kış aylarında çekilen sıkıntılar sona erecek. Mahallemizi Ağa ve Arızlı köyüne bağlayan yol ise dar olduğu için trafik konusunda sıkışıklıklar yaşanıyordu. Büyükşehir ekipleri bir yandan yolu genişletirken diğer yandan da asfaltlama çalışmasını tamamlayarak bizleri mutlu etti. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!