Büyükşehir piknikte buluştu

Çalışanlar, ailece katıldıkları piknikte birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları, Sapanca Gölü kenarında bulunan Seka Kampı´nda düzenlenen piknikte buluştu. Yöneticilerin ve çalışanların aileleriyle birlikte katıldığı etkinlik, herkesin birbirleriyle kaynaşmasını sağladı.

2 BİN KİŞİ KATILDI
Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışanların kaynaşması amacıyla düzenlenen pikniğe, İSU çalışanları da eş ve çocuklarıyla katıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin buluştuğu piknikte, Büyükşehir Belediyesi tarafından herkese pilav, kavurma, ayran ve dondurma dağıtıldı. Çocuklara yönelik animasyon gösterilerinin de yapıldığı piknikte, Büyükşehir Belediye Bandosu, günümüzün popüler şarkılarını çalarak, herkesi eğlendirdi. Sıcak nedeniyle Sapanca Gölü´ne girip yüzenler, İtfaiye Daire Başkanlığı botları tarafından koruma altına alındı.

BAŞKAN´DA KATILDI
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, günlük programlarını tamamladıktan sonra, gecikmeli de olsa pikniğe katıldı. Bütün masaları tek tek dolaşarak, çalışanlarla sohbet eden Karaosmanoğlu, “Biz büyük bir aileyiz. Çalışanlarımızın çoğu birbirlerini bile tanımıyor. Bu tür etkinliklerle insanları kaynaştırıp, ekip ruhunu artırıyoruz. Çalışan personelimizin sosyal hayatına zenginlik katmak, yeni yeni aile dostları edinmelerini sağlamak, çalışanlar arasında iletişim kurulmasına öncülük etmek, kente yarar getirecektir” dedi.

AİLELER MUTLU
Pikniğe eş ve çocukları ile birlikte katılan Büyükşehir ve İSU çalışanları, gün boyunca gönüllerince eğlendi. Yeniden düzenlenen ve piknik ortamına uygun hale dönüştürülen Seka Kampı´nda bir gün geçiren aileler, yorgunluk atıp, bunaltıcı yaz sıcağında açık havada eğlenme fırsatı buldular.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!