Büyükşehir Meclisinin gündeminde 55 madde var

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisinin ekim ayı olağan toplantısı, Ramazan ayından bir gün önce, 14 Ekim Perşembe günü saat 16.00da yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisinin ekim ayı olağan toplantısı, Ramazan ayından bir gün önce, 14 Ekim Perşembe günü saat 16.00da yapılacak. Büyükşehir meclisindeki tadilat çalışmaları nedeniyle meclis üyeleri, Yahya Kaptanda bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezinde (SDKM) bir araya gelecek. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunun yöneteceği meclis, 55 maddeyi ele alacak.

Çoğunluğu İmar, Emlak, İstimlak ve İsimlendirme Komisyonu raporlarından oluşan gündem maddelerinden bazıları şöyle:

İMAR PLANI DEĞİŞİKLİKLERİ
Şehir Tiyatroları Bilet Fiyatları Tarifesi ile gemi hizmet bedellerinin belirlenmesi; toplu taşıma hizmetlerinin özel sektöre devredilmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi; Saraybahçeye bağlı Orhan ve Turgut Mahallesindeki bazı sokak isimleri ile servis araçlarının güzergahı, izin belgeleri ve harçlarının belirlenmesi; Bekirpaşaya bağlı Tavşantepe, Yenişehir, Kadıköy, Yahya Kaptan, Saraybahçeye bağlı Ömerağa, Turgut, Yenimahalle, Yenidoğan, Kozluk, Hacıhızır, Cedit, Körfez mahalleleri ile Gebze ve Körfezde gerçekleştirilmesi düşünülen bazı imar planı değişiklikleri; Yeniköy, Yuvacık, Suadiye, Hereke, Değirmendere Belediyelerinden gelen imar planı teklifleri.

KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN HAZIRLIK
Toplantıda ayrıca Kentsel Dönüşüm Projesinin ilimizde uygulanması düşünülen ilk bölge olan Cedit ve Erenler Mahallelerinde nazım imar planı değişiklikleri, Umuttepe Kampusüne yapılacak toplu taşımacılıkla ilgili AYKOME-UKOME Komisyonunun raporu, ilk kademe ve ilçe belediyelerinden alınan toplu taşıma araçlarının ihale edilmesi konuları görüşülecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!