Büyükşehir, Masa Tenisi`nde 1. lige yükseldi

Masa Tenisi Bayan Takımı, terfi maçlarında istediğini aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Bayanlar Masa Tenisi A Takımı, 11-12 Haziran tarihlerinde Kayseri`de düzenlenen 1. lige terfi müsabakalarında ikinci oldu. Bu sonuçla 1. lige yükselmeye hak kazanan Büyükşehir Belediyespor Bayanlar Masa Tenisi A Takımı, kazandığı ikincilik kupasını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cemal Şişman`a takdim etti.

YÜKSEK PERFORMANS
Ekim 2004`te kurulmasına rağmen yüksek performans göstererek birinci sezon sonunda Türkiye Bayanlar Masa Tenisi 1. Ligi`ne yükselen Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Takımı bayanları, oynadıkları müsabakalarda yüksek performans sergiledi. Sporcularımız Hilal Yamak, Dilek Aydın ve Arzu Karahanoğlu`ndan oluşan masa tenisi takımımız başarılı maçlar çıkartarak Büyükşehir Belediyesi`ni ve ilimizi en iyi şekilde temsil etti.

FİNALDE GELEN ŞANSSIZLIK
Eleme grubunda Türk Telekom Ankara ve DSİ Kastamonu`yu, çeyrek finalde Veteran İstanbul`u yenmeyi başaran takımımız, yarı finalde Bursa Nilüfer Belediyesi`ni mağlup ederek, finalde eleme grubunda 3-1 yendiği Türk Telekom Ankara ile eşleşti. Final karşılaşmasında sporcumuz Hilal Yamak`ın şanssız bir şekilde sakatlanmasının ardından takımımız Türk Telekom Ankara`ya 3-2`lik skorla mağlup oldu. Buna rağmen Büyükşehir Belediyespor Bayanlar Masa Tenisi A Takımı, ikincilik kupasını kaldırarak Türkiye Bayanlar Masa Tenisi 1. Ligi`ne yükselmeye hak kazandı.
 
KUPA ŞİŞMAN`A TAKDİM EDİLDİ
Büyükşehir Masa Tenisi Bayanlar Takımı, Kayseri`de kazandıkları ikincilik kupasını bugün Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cemal Şişman`a takdim etti. Yeni kurulmasına 1. lige yükselmeye hak kazanan bayan sporcuları tek tek kutlayan Cemal Şişman, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman spora ve sporculara destek vereceklerini ifade etti. Şişman ayrıca takımımıza 1. ligde başarılar diledi.

5  SPORCUYLA TEMSİL EDİLECEK
Antrenör Murat Kırbaç da birincilik kupasını kazanarak Türkiye 1. Ligi`ne çıkamamalarına rağmen ikinci olarak da lige katılmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Alt yapıdan iyi sporcular yetiştirdiklerini kaydeden Kırbaç, ileride daha büyük başarılara imza atacaklarını ifade etti. 5 sporcuyla 1. ligde ter dökecek olan Büyükşehir Belediyespor Bayanlar Masa Tenisi Takımı`nın toplam 100 sporcusu bulunuyor.

LİG EYLÜLDE START ALACAK
12 takımdan oluşan Türkiye Masa Tenisi Bayanlar 1. Ligi sezonu eylül ayında açacak ve müsabakalar Nisan 2006 tarihine kadar devam edecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!