Büyükşehir Masa Tenisi takımı Bartın´da

Yıldızlar kategorisinde ter dökecek sporcularımız hayli iddialı

Büyükşehir Masa Tenisi takımı Bartın´da

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Masa Tenisi takımı, hafta sonu Bartın`da yapılacak olan Türkiye Yıldızlar Masa Tenisi müsabakalarında boy gösterecek.

YAŞLAR KÜÇÜK, İDDİA BÜYÜK
Geçtiğimiz günlerde İstanbul`da yapılan minikler Türkiye Şampiyonası`nda A grubu ikincisi olan Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü, bu hafta sonu Türkiye Yıldızlar Şampiyonası`nda da başarılı olmak için mücadele verecek. Bartın`da oynanacak müsabakalarda 1990 doğumlu sporcularla mücadele etme hakkına sahip bulunan temsilcimizde, en büyüğü 1993 doğumlu sporcular yer alıyor. Diğer takım sporcularına oranla hayli küçük olmasına rağmen Büyükşehir Kağıtspor sporcularının başarılı sonuçlar alması bekleniyor.

HEDEF İLK 9 SIRA
Ülkemizin çeşitli illerinden yaklaşık 40 takımın katılması beklenen Bartın`daki şampiyonada ilk 9 sıraya girmeyi elde eden takımlar, mayıs ayında yapılacak Türkiye Şampiyonası`na katılmaya hak kazanacak. İstanbul`da gösterilen başarılı performansın devamını beklediklerini belirten antrenör Murat Kırbaç, “Oyuncularım diğer takım oyuncularına oranla en az 3 yaş küçük. Ancak performansları yaşlarının çok üzerinde. İstanbul`da olduğu gibi, Bartın`dan da başarılı sonuçlarla döneceğimize inanıyorum. En kötü ihtimalle ilk 9`a gireceğiz” yorumunu yaptı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!