Büyükşehir, Maltepe´de de zirvede

Kağıtsporun atletleri takım halinde birinci oldu.Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Maltepe Üniversitesi koşusuna katılan Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu sporcular önemli başarılar elde etti. 10 kilometre yol koşusunda Büyükşehir takım halinde birinci oldu.

Kağıtsporun atletleri takım halinde birinci oldu.



Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Maltepe Üniversitesi koşusuna katılan Kocaeli Büyükşehir Kağıtsporlu sporcular önemli başarılar elde etti. 10 kilometre yol koşusunda Büyükşehir takım halinde birinci oldu.



YABANCI VE GÜÇLÜ ATLETLER
Atletizm sporunun önde gelen yabancı uyruklu isimlerin de katıldığı koşuda, yaklaşık 1000 sporcu yarıştı. Erkekler kategorisinde Büyükşehir Kağıtspor´un başarılı atletlerinden Selahattin Selçuk 29:38´lik derecesiyle 7. olurken, Abdil Ceylan da 29:58´lik derecesiyle yarışmayı 8. olarak tamamladı. Yarışmanın birinciliğini Etiyopyalı atlet Kedir Burka 29:16´lık derecesiyle elde etti. Büyükşehir adına yarışan Münir Cura ise ilk 10 içine giremese de, 16. olarak takım puanına önemli katkıda bulundu. Yarışmanın ardından yapılan puanlama sonucunda Büyükşehir Kağıtspor takım halinde birincilik kürsüsüne çıkmaya hak kazandı.
Maltepe Üniversitesi yarışlarının bayanlar kısmında ise ilimizi temsil eden Kocaeli Atletizm Kulübü üçüncülük elde etti. Bu derecede Reyhan Karaaslanboz, Derya Çakır ve Gülay Özer´in dereceleri etkili oldu.



KUPAYI TAKDİM ETTİLER
Öte yandan Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Gültekin Görüm ile antrenör Barbaros Firal, İstanbul´da kazandıkları şampiyonluk kupasını Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ve Başkan Danışmanı Ömer Polat´a takdim etti. Ustaoğlu ve Polat, Büyükşehirli sporcuların ilimizi il ve yurt dışında başarıyla temsil etmelerinden duydukları mutluluğu dile getirerek bu başarılarda emeği geçen sporcu ve antrenörlere teşekkür etti.

Erkekler kategorisinde ilk 10 sırayı elde eden atletler ve dereceleri:

1. Kedir Burka, Etiyopya 29:16
2. Mustapha Bennacer, Cezayir 29:19
3. Amanuel Woldeslase, Eritre 29:22
4. Moses Kibor, Kenya 29:24
5. Said Azouzi, Fas 29:28
6. Pavel Andreev, Rusya 29:35
7. Selahattin Selçuk 29:38
8. Abdil Ceylan 29:58
9. Derje Abeylegesse, Etiyopya 30:16
10. Ali Topkara 30:26

Bizi;
sosyal medyada takip edin!