Büyükşehir, Kullar Başyiğit Caddesi´ni asfaltlayacak

Hazırladığı projelerle sadece ilçe merkezlerini değil belde ve köylerin ihtiyaçlarını da karşılayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kullar´ın önemli caddelerinden biri olan Başyiğit Caddesi´ni baştan sona asfaltlayacak.

Bağlantı yollarını da kapsayan çalışma en geç, yer tesliminden sonraki 100 gün içinde tamamlanacak.

TOPLAM 20 BİN TON
Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş idaresinde gerçekleştirilen ihaleye toplam 4 firma temsilcisi katıldı. Taş Yapı İnşaat en düşük, Dünyalar İnşaat ise en yüksek teklif veren firma oldu.
İhale kapsamında 34 bin metrekare asfalt sökülecek, yerine 7 bin 400 ton binden asfaltı, 4 bin ton aşınma asfaltı ile 9 bin ton PMT malzemesi kullanılacak. Çalışma sona erdiğinde, Başyiğit Caddesi tamamen yenilenmiş olacak.

FİRMA                           TEKLİFİ
Taşyapı İnşaat           608 bin 751 YTL