Büyükşehir, Körfez´in köylerinde

Ekipler 6 köyde çalışmalar yürütürken, Mustafa Soydabaş da muhtarları dinledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, Köye Hizmet Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin çalışmalarını incelemek üzere Körfez`in köyleri gezdi. Ekiplerden ayrıntılı bilgi alan Soydabaş, köy muhtarlarıyla da bir süre sohbet etti.

Ekipler 6 köyde çalışmalar yürütürken, Mustafa Soydabaş da muhtarları dinledi.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, Köye Hizmet Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin çalışmalarını incelemek üzere Körfez´in köyleri gezdi. Ekiplerden ayrıntılı bilgi alan Soydabaş, köy muhtarlarıyla da bir süre sohbet etti.



HİZMETLER HİSSETTİRİYOR
Karayakuplu, Sipahiler, Kutluca, Cumaköy, Çıraklı ve Osmanlı köylerini kapsayan geziye, Teknik Danışman Mustafa Sarıgül de eşlik etti. Büyükşehir´in kendisini köylerde hissettirdiğini ifade eden muhtarlar, “Yıllardır yaşadığımız en büyük sorunların başında ulaşım ve su gelmekteydi. Yollarımız genişletilerek asfaltlanırken, su şebekelerimiz yenilendi, çeşmelerimizden kesintisiz su almaya başladık” dedi. Muhtarlar sohbette ayrıca, mezarlıklar, imam evi, ruhsatlar konusunda yaşadıkları sıkıntıları da dile getirerek çözüm taleplerini ifade etti.

HER KÖYE YATIRIM
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş ise Büyükşehir olarak köylere yatırımı öncelikli projeler kapsamına aldıklarını belirterek, “Köye Hizmet Daire Başkanlığımız, İSU ekiplerimiz, Fen İşlerimiz köylerimizin özellikle alt yapı sorunlarını çözmek amacıyla seferberlik ilan etti. Her köye gerekli olan tüm yatırımlar yapılacaktır. Önceliklerine göre yolu olmayan köylere yol açacak, suyu olmayan köylere su götüreceğiz” şeklinde konuştu.
Karakayuplu Muhtarı İbrahim Gürkan, Sipahiler Muhtarı Şerif Ali Kaya, Kutluca Muhtarı Engin Öztürk, Cumaköy Muhtarı Basri Karza, Çıraklı Muhtarı Naim Özbey ve Osmanlı Muhtarı Mustafa Çetin.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!