Büyükşehir köprü yapacak

Yeni Gölcük yolu ve Kullar Kavşağı eski mezbaha yanından akan Kilez deresi üzerine yapılacak bir köprü ile 42 Evler ve Sanayi Mahallesi`ne bağlanacak.

İzmit Büyükşehir Belediye Başkan vekili İlyas Şeker, Genel sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, Kullar Belediye Başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman ve Yuvam İzmit Toplu Konut İdaresi Koordinatörü Hasan Güzel, Killez Deresi üzerinde yapılması planlanan köprü için incelemelerde bulundu.

Yeni Gölcük Yolu üzerindeki yoğun trafik akışını önlemeyi hedefleyen Kilez Deresi üzerindeki köprü bağlantısı; 42 Evler Mahallesine, Sanayi Mahallesine ve Köseköy istikametine doğru geçişi kolaylaştıracak.

Köprü yapımı ile ilgili olarak keşif çalışmaları sürerken, 42 Evler ve Sanayi Mahallelerin de D-100`e bağlanması ile ilgili olarak çalışma başlatıldı.