Büyükşehir karatecileri Samsun´a gitti

Genç Ümitler Şampiyonası´na katılacak olan Kağıtspor karatecilerinin hedefi yine şampiyonluk

Son yıllardaki çıkışlarıyla dikkat çeken ve önemli başarılara imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karate Takımı, 21 Ocak`ta Samsun`da yapılacak olan Türkiye Genç Ümitler Şampiyonası`na iddialı gitti. Büyükşehir karatecileri, takım halinde şampiyonluk, ferdi olarak da birincilikler bekliyor.

HANGİ SPORCULAR?
Karate Federasyonu`nun 2006 faaliyet programında yer alan şampiyonada Büyükşehir Belediyesi`ni biri bayan toplam 7 sporcu temsil edecek. Karatecilerin isimleri şöyle: Havva Özgül, Yunus Erşeker, Batuhan Yorulmaz, Yunus Çaymazoğlu, Abdullah Güler, Hasan Kurt ile Gebze İhtisas Kulübü`nden transfer edilen Ali Arabacı.

HEDEF YİNE ŞAMPİYONLUK
Bundan önce Balıkesir Susurluk`ta yapılan İller Arası Karate Ligi müsabakalarında takım halinde şampiyon olduklarını hatırlatan Büyükşehir Karate Takımı antrenörü Timur Doğan, “Bu şampiyona da şampiyonluk bekliyoruz” dedi. Eksikliklerini yaptıkları antrenmanlarla kapatmaya çalıştıklarını vurgulayan Doğan, “Önemli mesafeler elde ettik. Samsun`da yapılacak şampiyonada sporcularımızın ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” ifadesini kullandı. Doğan, “Büyükşehir Kağıtspor olarak hedeflerimiz çok büyük. Biz ilimizi Gerek alt yapıdan yetişen sporcularımız, gerekse yapacağımız transferlerle ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etme çabası içindeyiz” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!