Büyükşehir, Karamürsel sahilini süsledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe, belde ve köylerde yürüttüğü çalışmalarla özellikle oyun gruplarını kentin her köşesine yayarken, Karamürsel sahili de bu hizmetten nasibini aldı. Karamürsel sahilinde bulunan ve kullanılamayacak kadar kötü hale dönüşen oturma ve oyun grupları, Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi.

ÇÜRÜYENLER KALDIRILDI
Karamürsel Belediyesi tarafından 6 yıl önce sahile konulan 67 adet piknik masası ve banklar, yağmur nedeniyle deforme olup, kırıldığı için, çirkin bir görüntü meydana gelmesine neden oluyordu. Bütün sahillerde düzenleme çalışmaları yapan, köylere oyun grupları hizmeti götüren Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel sahilinin bütün banklarını ve oturma masalarını yeniledi. Yapılan çalışma ile sahile 27 adet yeni piknik masası ve 19 adet oturma masası monte edildi. Çürüyenlerin sökülüp, yeni masaların konulması, sahilin çirkin görüntüsünü ortadan kaldırıp, güzelleşmesini sağladı.

ÇOCUKLAR SEVİNDİ
Yaptığı hizmetleri bununla sınırlamayan Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Karamürsel sahiline yağmur sularının birikmemesi için 15 yeni ızgara, yeni oyun grupları, çöp kutuları da monte etti. Özellikle oyun grubunun yenilenerek, hizmete sokulması, çocukların sevinmesini sağladı. Sahili mesken tutan çocuklar, oyun gruplarında oynama fırsatı buluyor.