Büyükşehir Kanunu tüm detaylarıyla anlatıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hizmet içi eğitim seminerinin ikincisini dün gün tamamladı.

5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanununun konu olarak alındığı ve Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilen seminerin ikinci gününde katılımcılara kanunun yazışma kuralları anlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kararlar Şübe Müdürü Arif Akyol tarafından verilen seminerde, birimler arası yazışma kuralları, meclis ve encümen kavramları yazım kuralları, astın üste hitabe şekli ve imza kuralları, encümen üyelerinin oluşumu gibi konular ele alındı. Akyol tarafından verilen seminere Büyükşehir Büro personelinin yanı sıra ilçe ve belde belediyelerinin yazı işleri müdürleri ve personeli de katıldı.

Çarşamba günü Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun açılış konuşmasıyla başlayan seminerde ilk gün eğitimi Genel Sekreter Cemal Şişman tarafından verilmişti.