Büyükşehir Kağıtspor´da Fahrettin Kandemir yeniden başkan seçildi

Büyükşehir Kağıtspor 2. Olagan Kongresinde başkanlığa Fahrettin Kandemir seçildi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü Derneği Olağan Kongresi dün Sekapark Otel´de yapıldı. 11 kişilik yönetim kurulu sayısı 15´e çıkartılırken, Fahrettin Kandemir 2. kez başkan seçildi. 

 

5 YENİ İSİM TAKVİYE EDİLDİ
SEKA´nın Büyükşehir Belediyesi´ne devredilmesiyle birlikte ikinci kez olağan kongresini yapan Büyükşehir Kağıtspor yeni yönetim kurulunu belirledi. Geçmiş dönemde başkanlık görevi yapan Fahrettin Kandemir yeniden başkanlığa seçilen isim oldu. Büyükşehir Kağıtspor´da görev yapan 10 yönetici mevcut yönetimde tekrar yer alırken, bu yönetime 5 yeni isim daha takviye edildi.

İKİNCİ KANDEMİR DÖNEMİ
Kongrenin divan başkanlığını Recep Öztürk yaparken, yardımcılıklarını ise Hüseyin Çalık ile Levent Atalı üstlendi. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kongrede Büyükşehir Kağıtspor yöneticilerinden Süleyman Durak faaliyet raporunu okuyarak, geçmiş dönemde yapılan işlerden ve gelinen noktadan söz etti. Denetim Kurulu Raporu ise yönetim kurulu üyesi Kemal Yazıcı tarafından okunarak oylamaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Raporların okunmasından sonra tek listeyle girilen seçimde, Fahrettin Kandemir´in başkan olarak gösterildiği liste, oy birliği ile Büyükşehir Kağıtspor´un 2. dönemdeki yönetim kurulu görevini üstlenmiş oldu.

DAHA RAHAT BİR NEFES
Seçimden sonra kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, “Bu kulüp önemli bir kulüptür. Her branşta başarılı sporculara sahibiz. Bunun yanında ilimizde yaşayan birçok gencimizi spora yönlendiriyoruz. Bugünkü kongremizde yönetici sayımızı 15´e yükselttik. Yaklaşık 30 branşta faaliyet gösteren kulübümüz, yeni yönetici arkadaşlarında katılımıyla daha rahat bir nefes alacaktır” şeklinde görüşlerini belirterek kongrenin tüm spor camiasına hayırlı olmasını diledi. Büyükşehir Kağıtspor yönetiminin ilk toplantısında görev dağılımı yapılması bekleniyor. 

Yönetim Kurulu Asil :
Fahrettin Kandemir
M. Sait Karaçorlu
Nurettin Arıcan
Ercüment Yıldırım
Kemal Yazıcı
Süleyman Durak
Halit Bostancı
Cemal Terzi
Fikret Yıldız
Barbaros Firal
Muhammet Saraç
Ramazan Kocabıyık
Tuncay Gülay
Mehmet Akif Karaosmanoğlu
Levent Atalı

Yönetim Kurulu Yedek :
Recep Bilal Şengün
Yalçın Özon
Musa İtmiş
Yılmaz Oktay
Tanju Ergün
Orhan Gören
Sabri Akdoğan
Yaşar Yıldız
Mustafa Bayraktutar
Eylem Gümrükçü
Osman Albayrak
Tamer Bakırözü
Serhat Çalık
Recep Öztürk
Hüseyin Çalık

Denetleme Kurulu Asil :
Kemal Altunel
İsa Solakoğlu
Fikret Güngör

Denetleme Kurulu Yedek :
Emin Pehlivan
Hasan Şimşek
Salih Rıdvan Kara

Bizi;
sosyal medyada takip edin!