Büyükşehir Kağıtspor play-off için umutlu

İlk yarıyı 7. olarak tamamlayan

Kocaeli Amatör Süper Ligi`nde mücadelesini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor takımı, son hafta Körfez Belediye karşısında iyi bir oyun sergilemesine rağmen 3-2 mağlup oldu. Amatör süper ligin ilk yarısını 7. sırada tamamlayan Büyükşehir Kağıtspor`da, teknik heyet ve futbolcular ilk 5`e girme umudunu konuyor.

İYİ MÜCADELE ETTİLER
Sezon başında genç ve mütevazı bir takımla lige başlayan Büyükşehir temsilcisi, ilimiz futbol kamuoyu tarafından düşecek takımlar arasında gösteriliyordu. Ligin başlamasıyla birlikte oynadığı futbol ve aldığı sonuçların ardından tüm futbolseverlerin takdirini toplayan Büyükşehir Kağıtspor, ligin ilk yarısının ardından kümede kalmayı garantiledi. Oynadığı tüm karşılaşmalarda rakipleriyle başa baş mücadele sergileyen lacivert beyazlılar, son hafta karşılaştıkları Körfez Belediyesi karşısında da güzel bir oyun ortaya koymasına rağmen aldığı mağlubiyetle büyük bir üzüntü yaşadı.

HEDEF FUTBOLCU YETİŞTİRMEK
Sezon sonunda play-off mücadelesine katılma şansını halen devam ettiren Büyükşehir Kağıtspor, Vinsan tesislerinde yaptığı çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Yaş ortalaması 18 olan genç ekibimizin teknik sorumlusu Fatih Şengün, öncelikli hedeflerini “futbolcu yetiştirmek” şeklinde özetledi. Şengün, “Bizim öncelikli hedefimiz, bu formayı giyen futbolcularımızı ileride profesyonel birer futbolcu olarak görmek. İlk 5 şansımız halen devam ediyor ve biz çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

SONUNA KADAR DEVAM
Büyükşehir Kağıtspor Futbol Takımı Genel Kaptanı Cemal Terzi ise, “Hedefsiz bir takımın oynadığı futbol ne izleyenlere, ne de yönetenlere keyif verir. Bizim öncelikli hedefimiz genç bir kadroyla ligde kalmaktı. Körfez Belediyesi karşılaşmasında özellikle 2. yarı oynanan futboldan dolayı memnunuz. Belki ilk 5 şansımız zora girdi. Ama biz mücadelemize centilmence bir şekilde devam edip, son dakikaya kadar şansımızı zorlayacağız” yorumunu yaptı. Büyükşehir Kağıtspor, bu hafta deplasmanda Tavşancılspor ile karşılaşacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!