Büyükşehir Kağıtspor Adana´dan mutlu döndü

Kocaeli Süper liginde şampiyonluğu hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, sezon öncesi kamp çalışmalarının ikinci etabını Adana´da tamamlayarak İzmit´e döndü.

1 BERABERLİK 1 MAGLUBİYET
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Teknik Direktörü Fatih Şengün, antrenör Şükrü Aktaş ve kaleci antrenörü Süleyman Eken`in  Adana Pozantı kampında belirledikleri programları doğrultusunda günde çift antrenman yaparak, yeni sezona hazırlandı. Kocaeli Büyükşehir Beleidyesi Kağıtspor Adana`da 2 hazırlık maçı yaptı. Şırnak Belediyespor ile yapılan ilk maçında 4-4 berabere kalan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ikinci hazırlık maçını Mersin Belediyespor`a 4-1 yenildi.

LİGE HAZIRIZ
Kocaeli Kağıtspor Teknik Direktörür Fatih Şengün, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, “ Genç ve dinamik bir kadro oluşturduk. İzmit`te kendi tesislerimizde yaptığımız 20 günlük kamp sonrası Adana`da kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptık. Oynadığımız hazırlık maçlarında da tüm futbolcularımıza yer verdim. Herkesin temposunu görüp, yüklemeleri ona göre yapacağız. Futbolcularımın kamp süresince gösterdikleri çalışmalardan da son derece memnunum. Genç ve yeni bir ekip olmamız nedeniyle de ejsiklerimizi görme fırsatımız oldu. Lige burada yapacağımız çalışmalarımı ile hazır olacağız” dedi.

Adana kampından dönen Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor bir günlük izin sonrası 3. etap çalışmalarını  Vinsan tesislerinde sürdürecek.


Bizi;
sosyal medyada takip edin!