Büyükşehir judocuları hızla artıyor

Kağıtspor Judo Takımı ile antrenmanlara, yeni dönemde 240 üniversite öğrencisi daha başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerini judo branşına katmaya devam ediyor. Geçen yıl yeterli gördüğü 250 üniversite öğrencisine lisans çıkartan Kağıtspor, bu yıl hazırlıklarına başlar başlamaz 240 öğrenciyi daha bünyesine kattı.

BAYANLAR OLDUKÇA HEYECANLI
Büyükşehir Kağıtspor Judo Takımı, okulların açılmasıyla birlikte yeni üniversiteli öğrencilerin katılımıyla antrenmanlarına başladı. Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri Judo Salonunda yapılan antrenmanlara 240 üniversite öğrencisi dahil oldu. Aralarında çok sayıda bayan öğrencinin de bulunduğu üniversiteli judocular, 4 ayrı sınıfa bölünerek antrenmanlarına başladı. Birçoğunun ilk kez judo antrenmanına çıktığı gözlenirken, özellikle bayan sporcuların heyecanları gözlerden kaçmadı.

ANTRENMANLAR SALI VE PERŞEMBE
Kocaeli Üniversitesi´nin Hereke Meslek Yüksek Okulunda hizmet vermeye başlayan Özel Güvenlik ve Koruma bölümü öğrencilerinden oluşan 240 kişilik grup, her salı ve perşembe 12:00 ile 20:00 saatleri arasında Büyükşehir Kağıtspor Judo Antrenörleri Sami Aydın ve Mustafa Çakır nezaretinde özel judo dersleri görüyor, yakın dövüşme-savunma sporu üzerine eğitim alıyor. Üniversiteli öğrencilerin antrenmanlarına bölge antrenörleri de eşlik ediyor.

TÜM ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KAPILAR AÇIK
Şimdilik sadece Özel Güvenlik ve Koruma Bölümü öğrencilerinin antrenmanlara katıldığını belirten antrenörler, önümüzdeki günlerde üniversitenin diğer bölümlerinden yaklaşık 100 öğrencinin daha judo saflarına katılmasını bekliyor. Antrenmana çıkan sporculardan gönüllü olanların hepsine lisans çıkartılacağının altını çizen antrenörler, aralarından yetenekli gördükleri sporcuları, Büyükşehir Kağıtspor adına resmi müsabakalara götüreceklerini ifade ediyor. İlimizde öğrenimini sürdüren diğer üniversite öğrencilerine de kapılarının açık olduğunu belirten Büyükşehirli yetkililer, bu sporu yapmak isteyenlerin, antrenmanların yapıldığı salı ve perşembe günleri judo salonuna gelerek kayıt yaptırabileceğini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!