Büyükşehir İtfaiyesi model olmaya devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla Türkiye`deki diğer belediyelere örnek olmaya devam ediyor.

Konya ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri`nin ardından Didim Belediyesi de itfaiye konusunda gerçekleştireceği çalışmalar öncesinde Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile temasa geçti. Didim Belediyesi Meclis Üyeleri ile Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri bugün İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret ederek, yapılan çalışmalar ve gelecekte ele alınacak projeleri hakkında Daire Başkanı Emin Pehlivan`dan bilgi aldı. Didim Belediyesi Meclis üyeleri Veysel Ece, Refik Turan, Tamer Küsmez ile Fen İşleri Müdürlüğü`nden İnşaat Mühendisi Galip Özcan ve itfaiye eri Melih Bozdemir`den oluşan konuk heyet, ilçede bir itfaiye binası kurmak istediklerini ve yaptıkları araştırmalar sonucunda kendilerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiyesini model olarak belirlediklerini söyledi. Didim Belediyesi heyeti itfaiye binası içinde yer almasını istedikleri affet koordinasyon merkezi ve çalışmalarıyla ilgili olarak da Pehlivan ile görüş alışverişinde bulundu.