Büyükşehir işçisine sağlık taraması

Köye Hizmet Daire Başkanlığı personelinin akciğer filmleri çekildi. İş sağlığı ve güvenliği konusuna büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tüm personeli belirli aralıklarla sağlık taramasından geçirmeye devam ediyor.

İş sağlığı ve güvenliği konusuna büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tüm personeli belirli aralıklarla sağlık taramasından geçirmeye devam ediyor. Büyükşehir´e bağlı sağlık ekipleri, geçen hafta Köye Hizmet Daire Başkanlığındaydı.

300 AKCİĞER FİLMİ
Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı İşçi Sağlığı Tarama ve Araştırma Hizmetleri Birimi, Köye Hizmet Daire Başkanlığında görev yapan yaklaşık 300 işçinin akciğer filmini çekti. Bilindiği gibi işyerlerinde çalışan personelin yasa gereğince yılda bir kez akciğer filmlerinin çekilmesi gerekiyor. Söz konusu sağlık uygulaması, olası akciğer hastalıklarında erken tanı ve teşhis şansı doğuruyor.

DEVAM EDECEK
Sağlık taramasını bir doktor, iki hemşire ve bir röntgen teknisyeninden oluşan ekip gerçekleştirirken, Büyükşehir yetkilileri işçi sağlığına büyük önem verdiklerini belirterek, bu yönde sağlık taramalarının bundan sonra da devam edeceğini bildirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!