Büyükşehir İhsaniye Stadına taş duvar yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhsaniye Stadına taş duvar yapımı için Encümen Salonunda Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş Başkanlığında ihale yaptı.

İhaleye 5 firma katılırken en düşük teklif 59 bin 999 YTL ile Fatih, en yüksek teklif ise 99 bin 614 YTL ile Aner İnşaat`tan geldi.

45 GÜN İÇİNDE TAMAMLANACAK
Büyükşehir Belediyesi İlçe ve Beldelerin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede İhsaniye stadına taş duvar yapılacak. Encümen Salonunda yapılan ihaleye 5 firma katılarak teklif verdi.  İhale dosyalarının incelenmesinden sonra ihaleyi kazanan firma 1065 metre küp malzemenin kullanılacağı taş duvar 45 gün içinde tamamlanacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından İhsaniye stadına yapılacak olan taş duvar ihalesine katılan firma ve teklifleri ise şöyle:

FİRMA ADI                  TEKLİFİ

Fatih İnşaat              59 bin 999 YTL