Büyükşehir Hasaneyn Köyü´nde

Yollarına parke-bordür döşenen köye ayrıca bir de meydan yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylere yönelik hizmetlerini sürdürüyor, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu´nun talimatları doğrultusunda hareket eden Fen İşleri Daire Başkanlığı geçen hafta da Gölcük´e bağlı Hasaneyn Köyü´ndeydi. Ekipler köy içi yollarına parke, bordür döşeyerek,

gerekli gördüğü yerlere istinat duvarı inşaa etti. Yapılan çalışma ile köy içi yollarına toplam 10 bin metre kare parke-bordür döşendi.

KÖY, MEYDANINA KAVUŞUYOR

Büyükşehir bunun yanı sıra köye bir meydan kazandırmak için de kolları sıvadı. Hasaneyn köylüsü yıllardır, biraraya gelinerek ortak kararların alındığı bir köy meydanından yoksundu. Eksikliği gören Büyükşehir Belediyesi parke, bordür çalışmasına köy meydanı inşaatını da ekledi.

Büyükşehir Belediyesi´nin meydan yapacağı haberi ise köylüleri oldukça sevindirdi.

SESİMİZİ BÜYÜKŞEHİR DUYDU

Her köyün bir meydanı olduğunu, vatandaşları ilgilendiren önemli kararların bu meydanlarda alındığını, şenliklerin bu alanlarda yapıldığını söyleyen Hasaneyn Köy Muhtarı Sabahattin Saral, “Ancak bizim köyün böyle bir meydanı yoktu. Çok söyledik bize bir meydan yapın diye ama bugüne kadar sesimizi duyan olmadı. Büyükşehir ekipleri buraya gelip parke-bordür çalışması yaparken bu eksikliği gördü. Şimdi çamur içindeki alanda bize bir meydan yapmak için çalışıyorlar. Çok mutluyuz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!