Büyükşehir “güvende”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne ait tüm kilit hizmet birimlerinin güvenliğini bundan böyle Metropol Güvenlik Şirketi sağlayacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´ne ait tüm kilit hizmet birimlerinin güvenliğini bundan böyle Metropol Güvenlik Şirketi sağlayacak. Geçtiğimiz günlerde yapılan hizmet ihalesini kazanan şirket, 243 personeli ile 27 ay boyunca güvenlik hizmeti verecek.

TÜM KİLİT BİRİMLER, PARKLAR, TESİSLER
Şirket bünyesinde çalışan 160 personel Büyükşehir´in Belsa Plaza A ve B bloktaki hizmet birimleri, SEKA Park alanı, Marina sahili bölgesi, SDKM, Başiskele Sahil Parkı, Deniz Ulaşım iskeleleri, Büyükşehir Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali, Olimpik Buz Sporları Tesisleri ile Barınma ve Sosyal Yardım Merkezi´nde göreve başladı. Geriye kalan 83 personel ise önümüzdeki günlerde Kandıra, Karamürsel ve Gölcük terminalleri, Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Ulaşım Daire Başkanlığı, Hal Müdürlüğü, Eskihisar Osman Hamdi Bey Müzesi, Leyla Atakan Kültür Merkezi, Köy Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Gebze Hizmet Binası´nda güvenlik hizmetine başlayacak. 

KARALOĞLU´NDAN NASİHAT
Öte yandan dün iş başı yapan 100´e yakın güvenlik elemanı Genel Sekreter Münir Karaloğlu tarafından kabul edildi. Encümen Salonu´nda yeni personelle bir araya gelen Genel Sekreter çeşitli nasihatlerde bulunmayı ihmal etmedi. Toplantıya Zabıta Daire Başkanı Sadettin Özalay da katıldı.

BAŞKAN GİBİ NAZİK OLUN
Vatandaşların güvenli bir şekilde Büyükşehir Belediyesi´nin birimlerinden hizmet alma hakkı olduğunu ifade eden Genel Sekreter, “Halkımız her ortamda güvenli bir şekilde yürüyebilmeli, huzurlu bir şekilde dinlenebilmeli. Bu konuda size önemli görevler düşüyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu vatandaşa nasıl davranıyorsa, sizler de öyle davranacaksınız. Kendinizi başkanın yerine koyacak, vatandaşın güvenliğini düşüneceksiniz” dedi. 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!