Büyükşehir Güreşçileri Kırkpınar`a hazırlanıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi güreş takımı bu sene Edirne`de 645. si yapılacak olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri`ne Seka Güreş Salonu`nda hazırlanıyor.

KIRKPINAR`DA İDDAALIYIZ
Güreşçiler, eski başpehlivan Sabri Geçer antrenörlüğünde bu seneki Kırkpınar güreşlerine oldukça iddaalı bir şekilde hazırlanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesini yaklaşık 30 güreşçinin temsil edeceği Kırkpınar güreşlerinin tarihi belli oldu. 24 – 26 Haziran tarihleri arasında yapılması kesinleşen Kırkpınar güreşlerinden şehrimize altın madalyalar getirmeyi hedefleyen güreşçiler Pazar günü hariç haftanın  her günü antremanlarını aralıksız olarak sürdürüyor. Güne krosla başlayan Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, akşamları kapalı spor salonuna gelerek taktik ve teknik çalışmalarda bulunuyor. Güreşçiler haftanın 3 gününü ise Yahya Kaptan girişinde bulunan Sporium tesislerinde ağırlık ve kondisyon çalışmaları yapıyor.

ATA SPOR`U HERKESE AÇIK
Öte yandan Seka Güreş Salonu`nda büyük sporcuların yanında küçük yaştaki sporcular da güreş yapma fırsatı buluyor. Yusuf Yüksel nezaretinde antremanlarını sürdüren minik takımdaki sporcuların yaşları 10 ile 15 arasında değişiyor. Antremanlar Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 18.00 – 20.00 arasında yapılıyor. Yaşları 18 ile 20 arasında değişen genç takım güreşçileri ise Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri yine aynı saatte ve aynı salonda minder antremanlarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyespor yetkilileri, güreş takımına girmek isteyen sporcuların Çenesuyu mevkiinde bulunan Olimpik Buz Sporları salonunda bulunan Büyükşehir Belediyespor Daire Başkanlığına müracaat etmeleri gerektiğini bildirdi. Yetkililer, “İsteyen herkese Ata sporu kapılarımız açıktır” dedi.

KOCAELİ`NİN PEHLİVANLARI
24 – 26 Haziran tarihlerinde Edirne`de 645. si yapılacak olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adına katılacak olan güreşçiler şöyle: Başpehlivanlık: Ömer Aslantaş, Ziya Ünlü. Başaltı: Şener Sar, Mustafa Bayram, Mustafa Başdemir, Rıdvan Kara, Ragıp Çakan. Büyük Orta: Erdem Uygun, Osman Albayrak, Serkan Karaten. Küçük Orta: Nazmi Kahveciler, Abdullah Kaçmazoğlu, Faruk Akkoyun, Alpaslan Arslan, Erdal Geçer. Deste: Yenal Geçer, Yusuf Büyükatar, Erkan Karakaya, Özer Ay.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!