Büyükşehir Gölcük´e hayat verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 17 Ağustos Marmara Depremi´nde her şeyini kaybeden Gölcük´e yeniden hayat verdi. Yapılan çalışmaları denetleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaptıkları hizmetlerle ilçenin eskisinden daha güzel hale getirildiğini belirterek, aynı tempo ile yatırımların süreceğini söyledi.

YARALAR SARILDI
Gölcük´ü Kocaeli´nin kültür merkezi haline getirmek için yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına devam ederken, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ilçede incelemelerde bulundu. Gölcük Belediye Başkan Vekili İbrahim Karadağ, Değirmendere Belediye Başkanı Hasan Özer, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı Mevlüt Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Karaman´ın eşlik ettiği Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, depremden kalan yaraların sarıldığını, ilçeye yeniden canlılık geldiğini söyledi.

DERT DİNLEDİ
Gölcük´te esnafları gezip, parkta insanların dertlerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, çekilen sıkıntıların artık sona erdiğini söyledi. Çalışmalarla ilgili olarak vatandaşların görüşlerini de alan Karaosmanoğlu, sıkıntıları gidermek için çalıştıklarını anlattı. Vatandaşlar, yapılan yatırımlarla ilçenin eskisinden daha güzel hale geldiğini belirterek, Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti.

HİZMETLER SÜRECEK
Çalışma yapılan bölgelerde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hükümetimizin yaptığı yatırımlar, bizim yaptığımız çalışmalar ve Gölcük Belediyemizin yaptığı hizmetlerle,Gölcük Kocaeli´nin en güzel ilçelerinden biri haline geldi. Hizmetler istikrarın bir sonucudur. Hizmetlerin artarak sürmesi için bu istikrar ortamının devam etmesi gereklidir. Kocaeli´nin her yerine olduğu gibi Gölcük´te de çok önemli yatırımlar yaptık. Özellikle Gölcük´ün sahili çok güzel oldu. Bunları yeterli görmüyoruz. Bundan sonra daha çok çalışarak daha güzel hizmetler yapacağız” Şeklinde konuştu.

GONCA KAVŞAĞINI İNCELEDİ
Karaosmanoğlu ve beraberindekiler daha sonra 1. Gonca´yı gezdiler. Başkan, Dumlupınar Mahallesi´nde bulunan gonca hakkında Muhtar Remzi Saral ve Başkan Yardımcısı Kemal Karaman´dan bilgi aldı. Kavşakta yeni düzenleme yapılmasını isteyen vatandaşları dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, konuyla ilgileneceğini söyledi. Daha sonra İhsaniye´ye geçen Başkan Karaosmanoğlu, Hastane Caddesi üzerinde vatandaşlarla sohbet etti.