Büyükşehir Gençlik ve Spor´un farklı iftarı

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü personeli iftar yemeğinde bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü personeli Otel Altınnal´da düzenledikleri iftarda bir araya geldi. Bu iftarın farklılığı ise herkes kendi parasını ödedi.

İFTAR SONRASI SPOR SOHBETİ
Büyükşehir Belediyesi bünyesi altında ilimize önemli hizmetler veren Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü personeli, kendi aralarında para toplayarak Otel Altannal´da bir iftar yemeği düzenledi. Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan´ın da yer aldığı iftar yemeğine birçok personel ailesiyle birlikte katıldı.

Yenilen iftar yemeği sonrasında verilen çay molasında bol bol sohbet etme imkanı bulan personel, genel ağırlık olarak spor üzerine konuştu. İftar sonrasında kısa bir konuşma yapan Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan, bu iftar sayesinde personelin iş stresinden uzak birbirlerini daha rahat tanıma fırsatı bulduğunu belirterek iftara katılan herkese teşekkür etti.