Büyükşehir fırsatını iyi değerlendirin

Başkan Karaosmanoğlu`ndan, genç müfettiş yardımcılarına nasihat

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, norm kadro gereği kısa süre önce Büyükşehir Belediyesi´nde göreve başlayan 8 müfettiş yardımcısını makamında kabul etti. Gençlere nasihatlerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi´ndeki eğitim sürecini ve burada çalışma fırsatını iyi değerlendirin. Kenti kucaklayın. Önemli görevler sizi bekliyor” dedi.

NASİHATLARDA BULUNDU
Kabule müfettiş yardımcıları Bekir Faruk Yeşil, Ömer Kara, Halit Kara, M. Mücahid Konak, Mücahit Bıyıkoğlu Orhan Gudil, Ramazan Pektaş, Tamer Yiğit ile İSU Genel Müdürlüğü´nde görevli Kürşat Karaca, Yener Aydemir ve Ahmet Özden katıldı. Kabulde ayrıca Genel Sekreter Münir Karaloğlu ile Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çöpoğlu da hazır bulundu.

BÜYÜKŞEHİR ÖNEMLİ FIRSAT
Çalışma hayatının zor bir süreç olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Sizler de bu sürecin başındasınız. Büyükşehir Belediyesi gibi son derece önemli bir kurumda çalışma hayatına atılıyorsunuz. Bu fırsatı iyi değerlendirerek geleceğiniz için ciddi tecrübeler elde edin” dedi. Yeni yasa ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin sınırlarının genişlediğini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu “Pilot il olarak Kocaeli ve İstanbul seçildi. İstanbul zaten büyük bir kent sadece köyleri bağlandı ama biz tam 110 kat büyüdük. Köy hizmetleri bize bağlandı. Karayolu çevrelerini biz düzenliyoruz. Trafiği artık biz yönlendiriyoruz. Kocaeli Türkiye´nin sanayi kenti, ihracatın kalbi, ithalatın kalbi. Asya´yı Avrupa´ya bağlayan önemli bir kent. Demiryolunun deniz yolunun karayolunun birleştiği bir kent.sizler buralarda kendinizi iyi yetiştirin ülkeyi gelecekte sizler yöneteceksiniz geleceğiniz parlak. Belediye de ihale nasıl yapılır talep nasıl yapılı bunları iyi öğrenin” dedi

Bizi;
sosyal medyada takip edin!