Büyükşehir - Değirmendere yine berabere

Büyükşehir Kağıtspor ile Değirmendere bayan voleybol takımları arasında oynanan hazırlık maçı yine 2-2 bitti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ile Değirmendere bayan voleybol takımları arasında oynanan ikinci hazırlık maçı da 2-2 sona erdi. İlk maçı zaman eksikliği nedeniyle 4 sette bırakan taraflar, bu kez de eşitliğin bozulmasını istemedi.

YİNE 4 SET OYNANDI
İlimizi bu yıl Deplasmanlı Bayanlar 2. Voleybol Ligi´nde temsil etmeye hazırlanan Büyükşehir Kağıtspor ile Değirmendere takımları önceki akşam Hasan Gemici Spor Salonu´nda bir hazırlık maçı daha yaptı. Geçtiğimiz günlerde yapılan hazırlık maçı Değirmendere takımının TV programına geç kalması nedeniyle 2-2 iken son bulmuştu. Son karşılaşmada da aynı skora ulaşılınca taraflar karşılaşmanın skorunun 2-2 tayin edilmesine karar verdi.

LİGDEKİ MAÇTA MI 2-2 BİTECEK?
20 Ekim Cumartesi günü başlayacak olan lig karşılaşması öncesinde son eksiklerini görmek için sahaya çıkan her iki takımda ideal kadrolarıyla mücadeleye başladı. 26 dakika süren ilk seti 25-23 Büyükşehir kazanırken, ikinci set 25-21 Değirmendereli bayanların üstünlüğü ile sona erdi. Müthiş bir çekişmeye sahne olan üçüncü seti 25-23 kazanan Değirmendere skoru 2-1 yaptı. Dördüncü sete iyi başlayan Büyükşehirli bayanlar bu seti 25-21 kazanarak maçın skorunu 2-2 olarak tayin etti. Oynanan iki karşılaşmada 2-2 beraberlikle sonuçlanınca, spor severler ‘Acaba ligdeki maçta mı 2-2 bitecek?´ diye kendilerine sormadan edemedi.

 

Büyükşehir Kağıtspor  2  - 2  Değirmendere

Yer: Hasan Gemici Spor Salonu
Hakem: Erdim Aydoğdu ***, Ümit Akman ***
Büyükşehir Kağıtspor: Sinem ***, Hande ***, Yeliz ***, Sanem ***, Duygu ***, Sanem **, Tülay ***, Elif Aktuna **, Elif Yaltıraklı ***, Nazlı **, Kübra **
Değirmendere: Arzu ***, Demet ***, Tuğçe ***, Burcu ***, Şeyma ***, Duygu ***, Şule ***, Zeynep **, Burcu **, Emel ***
Setler: 25-23, 21-25, 23-25, 25-21
Süre: 96 dakika (26,25,23,22)

Bizi;
sosyal medyada takip edin!