Büyükşehir Buz Hokeyi takımı fırtına gibi

İlk maçında hiç gol yemeden rakip fileleri 28 kez havalandırdı

Buz Hokeyi Büyükler Süper Ligi 2005-2006 dönemi, hafta sonu oynanan karşılaşmalarla start aldı. Temsilcimiz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Buz Hokeyi Takımı, kendi sahasında oynadığı ilk maçında, Şampiyon Kulüp takımını 28-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.

 

YABANCILARIN LİSANSI YETİŞMEDİ
Son olarak İstanbul Paten Kulübü`nden, Bulgar Milli takımının etkili oyuncularından Tony Batchrov`u transfer ederek şampiyonluğun en güçlü adayı konumuna gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Buz Hokeyi takımı, ilk maçını zorlanmadan kazanmasını bildi. Yabancı oyuncu lisanslarının ilk haftaya yetişmemesi nedeniyle Ukrayna`lı Oleg Vaslyev ile Tony Batchorv`dan yoksun olarak sahaya çıkan temsilcimiz, Şampiyon Kulüp karşılaşmasına hızlı başlayarak ilk 20 dakikalık periyodu 6-0 önde kapattı.

KALECİ CİHAN`NDAN İKİ ASİST
İkinci periyotta sahaya ağırlığını iyice koyan takımımız, farkı giderek açtı ve skoru 19-0 yaptı. Birbirinden güzel hareketlerle, buz hokeyinin estetik görüntülerini sahneleyen Buz Hokeyi Takımımız, izleyenlerin alkışları arasında gollerini sıraladı ve bu periyodu da gol yemeden bitirdi. 3. ve son periyoda girilirken farklı skorla mağlup durumda olan Şampiyon Kulüp takımı oyuncuları, bir an önce maçın bitmesi istiyordu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor oyuncuları ise golleri sıralamaya devam etti. Erhan 9, Serkan 5, Hakan 4, Tuğcan 7, Gökhun, Yavuz 1 gol atarak skoru 29-0 yaptı. Kaleci Cihan`ın da 2 golde asistlik yapması, bu maçın ilginç notları arasında yer aldı.

BU HAFTA RAKİP ANKARA
Güzel bir oyun sonucunda sahadan farklı bir skorla galip ayrılan Buz Hokeyi takımı, ikinci hafta yine kendi sahasında Ankara Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Bu maçı da kazanacaklarına inandıklarını belirten antrenör Tarık Göçmen, “Oyuncularımız ligin ilk maçı olmasına rağmen mükemmel bir performans sergiledi. Yabancı oyuncularımızın da katılmasıyla oyun gücümüzü ikiye katlayacağımıza inanıyorum. Bu seneki hedefimiz kesinlikle şampiyon olup, şampiyonlar liginde ülkemizi temsil etmektir. Oyuncularımıza ve camiamıza güveniyorum. Yabancı oyuncularımızın da lisansı yetişirse. Onları da resmi bir maçta deneme fırsatı bulacağız” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!