Büyükşehir, bugün dahil 31 belediye ile protokol imzaladı

Büyükşehir sınırlarının genişlemesinin ardından, ilimizdeki bütün belde ve ilçe belediyelerinin ulaşım, itfaiye, hal, mezbaha, terminal, park bahçeler, su ve kanalizasyon işlerini devralmaya hazırlanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerle de görüşmeye başladı.

İlçelerle devir teslim görüşmeleri başladı

Büyükşehir sınırlarının genişlemesinin ardından, ilimizdeki bütün belde ve ilçe belediyelerinin ulaşım, itfaiye, hal, mezbaha, terminal, park bahçeler, su ve kanalizasyon işlerini devralmaya hazırlanan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerle de görüşmeye başladı. Değirmendere Belediye protokolüyle bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman başkanlığındaki heyet, Derince ve Karamürsel Belediye yöneticileriyle personel ve hizmet devrini konuştu. Devir teslim görüşmeleri, önümüzdeki haftadan itibaren devam edecek.

 
DEĞİRMENDERE:

Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman, İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, Ulaşım Müdürü Doğan Kara, Hal Müdürü Avni Bağdır`dan oluşan Büyükşehir devir teslim komisyonu, Değirmendere Belediye Başkanı Hasan Özer ve belediye yöneticileriyle birlikte.

DERİNCE:

Derince Belediyesi`ni temsilen protokol görüşmelerine, başkan yardımcısı Necdet Deniz ve diğer yöneticiler katıldı.

KARAMÜRSEL:

Karamürsel Belediyesi`nden görüşmelere katılan yetkililerin isimleri ise şöyle: Belediye başkan yardımcısı Erdoğan Özdemir, belediye avukatı Atakan Sonugelen, hesap işleri müdürü Oya Gencer, satın alma yetkilisi Hüsniye Koygun ve sosyal işler müdürü Mehmet Atmış.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!